19 februari 2008

Soirée Parfumée op 4 maart


Parfum degustatie in groep vergezeld van champagne, wijn of andere frisdranken en versnaperingen (chocolade en zoutjes). Hét perfecte aperitief moment.
Het parfumhuis In Fine is ontstaan in 1979 in het idyllische dorpje Velleron, in het zuiden van Frankrijk. Het concept van In Fine werd ontwikkeld door de Franse meesterparfumeur Jean Patout. Nadat hij bij Lancôme de nodige bagage had verworven startte hij zijn eigen bedrijf.
In Fine heeft bewust gekozen om in een volledig apart circuit zijn parfums voor te stellen, net omdat een parfum zo belangrijk is. Op een heel aangename, gezellige, rustige en vooral accurate manier, ga je al ruikend een gepaste en in het bijzonder ook een hele aparte parfum ontdekken.
Na het ontdekken van je parfum(s) uit de collectie, word je eveneens begeleid in het juist gebruiken van deze parfum, teneinde tegelijkertijd subtiel en intens te kunnen genieten van je nieuwste verovering. Een exclusieve en onvergetelijke ervaring. Puur plezier!

2 opmerkingen:

Veerle DJ zei

Hey Mimiken

leuke manier van communicatie toch hé !
Plezant om de foto's hier te kunnen bekijken. Kunnen de vroegere links van Colette (bv Parijs) er ook op?

tot In Fine !

Veerle

Anoniem zei

Ehwel.........ikke ben nog een beetje fier hoor op mijn metekindje.....werkelijk tof om jullie Club via het web te promoten

Jullie fier meterke,
Daniëlle, alias moeder overste